Minecraft: Pocket Edition


Minecraft Pocket Edition

 

 In Romania, English
4.6  ( 10M+ )

 Security Status

Descărcați Minecraft

Versiunea Minecraft Editia de buzunar. a devenit o senzație reală în lumea jucătorilor, combinând jucători de diverse grupă de vârstă.

 

Instalarea blocurilor se efectuează utilizând meniul care se află în partea de jos a ecranului. Îndepărtați obiectul de construcție inutil este, de asemenea, foarte simplu. Destul pentru ao apăsa cu degetul, ia un indicator rotund, care sparge blocurile.

Minecraft: Pocket Edition

Una dintre cele mai mari caracteristici ale acestui joc este că utilizatorul poate crea o lume de gustul lui; în acest scop, el va trebui să facă uz de diferite blocuri de construcție și materiale care pot fi artizanale: orașe, castele, fortărețe, clădiri imposibil… Puteți construi absolut orice vă puteți gândi în lumea ta.

Caracteristici principale

Mediu Sandbox Epic – Construiți, creați și asamblați structuri masive într-o lume deschisă. 
• Actualizări Regulate – Explorați o mare varietate de noi medii și lumi grozave ce sunt constant adăugate în Minecraft.
• Personalizare Nelimitată – Schimbați avatarul ca să arate ca un războinic epic, un rege nobil, un cowboi sălbatic sau ca nenumărate alte caractere epice.
• Mod Multiplayer Online Captivant – Jucați alături de prieteni în modul online multiplayer al Minecraft.

Explorați o lume nesfârșită și construiți orice
doriți.
– Supraviețuiește creaturilor nocturne cu
armura și sabia ta.
– Găsiți resurse care vă garantează 
supraviețuirea.
– Interacționează cu mafioți sau caractere
 care nu pot fi redate: găini, porci, oi…

 

– Joc independent care combină genuri diferite: acțiune, aventură, platformă și clădire.
– Creați clădiri, munți, păduri, etc.
– Include un mod multiplayer.

Unleash your creativity

Cu toate că crearea este mecanismul principal al jocului, jucătorii își pot investi timpul în moduri alternative de joc, de care se pot bucura alături de prieteni sau de inamici.
Cinci moduri de joc cu diferite dificultăți: Creative, supraviețuire, aventură, spectator și HardcoreSupraviețuire: trebuie să te dețin de resurse care garantează că rămâneți în viață. Ia-ti mancarea si ai grija de sanatatea ta.

Creativ: construi și de a explora. Nu e nevoie să-ți faci griji pentru supraviețuirea ta.

Hardcore: în modul de supraviețuire puteți muri și reînvie de câte ori doriți. nu aici. Ai o singură viață, așa că ai grijă de el.

 

Spectator: un mod ciudat ca tine poate zbura în jurul explorarea lumi, dar nu puteți interacționa cu ei.

Adventure: Trebuie să se confrunte cu pericolele, explora și alte acțiuni, dar există anumite condiții, ar fi blocuri de rupere numai cu instrumentele potrivite.

MORE INFOMATION